Încep reparaţiile la străzi. 71 sunt pe lista de priorităţi

Publicat de Curierul de Iasi la data de 06/03/2014

Primăria Iaşi a definitivat inventarierea străzilor care au nevoie de reparaţii în această primăvară. Lucrările vor începe imediat ce condiţiile meteo vor fi favorabile, pentru turnarea asfaltului fiind nevoie de temperaturi de peste 5 grade Celsius ziua şi peste 0 grade în timpul nopţii.

plombare

14 echipe
După analiza inspectorilor municipalităţii, echipele Citadin urmează să intre pe 71 de străzi din toate cartierele municipiului pentru plombări cu asfalt. În funcţie de starea de degradare a drumului sunt estimate cantităţi de asfalt între minim 2 tone şi maxim 20 de tone. Citadin a pregătit pentru lucrările din această primăvară 14 echipe de muncitori şi utilajele necesare. „În urma evaluării calităţii drumurilor după perioada de iarnă, pentru reparaţiile urgente la străzi este estimat un necesar de 510 tone de asfalt. Au fost incluse pentru reparaţii 71 de străzi dintre cele mai circulate, iar lucrările vor începe imediat ce vremea va permite”, a precizat viceprimarul Mihai Chirica.

Salubrizarea zonelor de agrement
Campania de curăţenie de primăvară a debutat cu primele lucrări ce se pot desfăşura în condiţiile meteo actuale. Sunt în pregătire lucrările de salubrizare şi reamenajare a zonelor de agrement de la marginea oraşului precum şi zonele împădurite. Pentru planificarea şi coordonarea lucrărilor, conducerea  municipalităţii se va întâlni în această săptămână cu reprezentanţii Gărzii de Mediu şi a Direcţiei Silvice.

Comments

comments

Categoria: Citadin

Cuvinte cheie: , , , ,Nu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*