Încep proiectele tehnice de reabilitare termică a unităților școlare

Publicat de Curierul de Iasi la data de 09/02/2018

Licitația pentru realizarea de proiecte tehnice de reabilitare termică a unităților școlare din municipiu a fost finalizată. Programul vizează 23 de clădiri ale unui număr de 14 unități școlare, iar lucrările au fost împărțite în două loturi.

La procedura organizată de municipalitate și care a avut o prevedere financiară de 701.680,67 lei au fost primite două oferte, din partea SC Into SRL și SC Optimal Project SRL, care au ofertat pentru ambele loturi de imobile. Pentru ambele loturi câștigător a fost declarat SC Into SRL, cu o ofertă de 161.000 lei, fără TVA, pentru lotul 1, respectiv 166.000 lei, pentru lotul 2. Procedura a fost finalizată, iar contractele vor fi semnate luna aceasta.

„Este un proiect care face parte din strategia noastră privind eficiența energetică în unitățile publice. Sperăm să reușim să obținem și finanțare pe fonduri europene, pentru că există o Axă de finanțare special pentru acest lucru”, a afirmat primarul Mihai Chirica.

Pe lista unităților școlare propuse pentru reabilitare termică figurează Grădinița cu program normal nr. 11, Grădinița cu program normal nr. 21, Grădinița cu program prelungit nr. 9, Grădinița cu program prelungit nr. 25, Colegiul Tehnic „Ioan C. Ştefănescu”, Colegiul Tehnic „Dimitrie Leonida”, Colegiul Tehnic de Transporturi și Construcții, Colegiul Tehnic de Electronică și Telecomunicaţii „Gheorghe Mârzescu”, Colegiul Tehnic „Mihail Sturdza”, Liceul Tehnologic „Petru Poni”, Liceul Teoretic Waldorf, Școala Gimnazială „Alexandru Vlahuţă”, Școala Gimnazială „Elena Cuza” și Școala Gimnazială „George Coşbuc”.

Comments

comments

Categoria: educatie,investitii

Nu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*