Încasări de peste 100.000 de lei la bazele de agrement ale Primăriei

Publicat de Curierul de Iasi la data de 13/06/2017

Piscinele, ștrandul și plaja au fost cele mai căutate de ieșeni în primele 2 weekend-uri din luna iunie. Bazele de agrement din subordinea Primăriei, plaja Nicolina, zona de agrement Ciric și ștrandul municipal, au fost ocupate în special la sfârșitul săptămânii. În perioada 1 – 12 iunie totalul încasărilor la cele 3 baze a fost de 104.854,5 lei.

Din totalul menționat, la ștrandul municipal încasările au fost de 33.947 de lei. Cele mai mari încasări au fost în ziua de 5 iunie, urmată de 4 iunie și 11 iunie.  În aceeași perioadă, la plaja Nicolina ieșenii au plătit bilete în sumă de aproape 41.000 de lei. La fel ca și în cazul ștrandului municipal, cei mai multe persoane au venit pe 5 iunie.

Baza Ciric a avut încasări de 30.184 de lei. Dacă pe 5 și 6 iunie, încasările au fost mari pentru perioada aceasta a anului, weeekend-ul trecut acestea s-au redus la aproape jumătate. Cei mai mulți dintre ieșenii care au ales să se relaxeze la Ciric, au optat pentru piscina mare, care a adus și două treimi din încasări.

Comments

comments

Categoria: sport si agrement

Nu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*