Încă trei tineri depistaţi în timp ce consumau produse halucinogene

Publicat de Curierul de Iasi la data de 21/11/2011

În ziua de 17 noiembrie 2011, în jurul orelor 11:45, poliţiştii locali care executau serviciul de menţinere a ordinii şi liniştii publice în zona bulevardului Carol I, s-au sesizat cu privire la un grup de tineri care la vederea agenţilor au devenit agitaţi, încercând să ascundă o ţigaretă în spatele unui gard viu situat în apropiere.

Având în vedere cele sesizate, lucrătorii de politie au procedat la legitimarea acestora, ocazie cu care a reieşit faptul că se numesc I. T., de 18 ani, E. C., de 18 ani, ambii domiciliaţi în judeţul Iaşi şi S. C., de 17 ani, domiciliat municipiul Iaşi.

În urma controlului corporal sumar efectuat asupra persoanelor în cauză, a fost găsită o ţigaretă confecţionată artizanal ce conţinea un produs vegetal de culoare verde-oliv. În urma verificărilor efectuate de către poliţiştii locali, tineri au declarat faptul că ţigareta conţine un amestec de substanţe halucinogene.

Plicurile cu produsele suspecte au fost predate către laboratorul de analiză al drogurilor din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei – Brigada de Combatere a Criminalităţii Iaşi, pentru continuarea cerecetărilor şi dispunerea măsurilor legale care se impun în acest caz.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*