Important eveniment internațional de afaceri și investiții la Iaşi

Publicat de Curierul de Iasi la data de 22/02/2017

În perioada 3 – 4 aprilie, la Hotelul Unirea va avea loc Forumul Afaceri.ro Iași 2017, cel mai important eveniment internațional de afaceri și investiții din regiune. Principalul organizator este Asociația pentru Economia Cunoașterii (APEC), Primăria Municipiului Iași fiind partener. Evenimentul va debuta cu o conferință internațională britanico-română, urmată de conferința Afaceri.ro Iași și de sesiuni B2B.

Speakerii sunt reprezentanți de onoare ai mediului de afaceri la nivel internațional, național și local: Colin Lovering, Chairman British Romanian Chamber of Commerce, Mark Baulch, Business Development Manager Hampshire Chamber of Commerce, Peter Barta, Director Executiv Fundația Post Privatizare, Călin Humă, President Bridge, Doru Lionăchescu, Membru Board Banca Transilvania, Grațian Mihăilescu, Fondator Urbanize Hub, Radu Botez, Viceprimar al Municipiului Iași, și Paul Butnariu, Președinte al Camerei de Comerț și Industrie Iași. În cadrul evenimentului aceștia vor dezbate oportunitățile de dezvoltare și investiții din regiunea Iași în anumite industrii cu potențial de creștere și vor pune în discuție unele aspecte ce ar putea crea premisele de accelerare a creșterii economice. Ziua va mai include o întrevedere cu primarul Municipiului Iași, Mihai Chirica, un tur al orașului și o recepție Invest în Iași.

 

Facilităţi de comunicare

Conform organizatorilor, reuniunea de la Iaşi are în vedere facilitarea networking-ului între principalii stakeholderi în domeniu (companii private românești și străine, autorități centrale și locale, mass-media și alte categorii de potențiali investitori), prin întâlniri private, țintite, prestabilite în funcție de obiectivele și nevoile fiecărui participant. Acest eveniment vine în continuarea proiectelor anterioare derulate în cadrul programului Invest in Iași (Tel Aviv 2014, Viena 2014, UK Trade Delegation în Iași 2015, Cernăuți 2015 și 2016, Chișinău 2014 și 2015, Beijing 2015, Iași 2015 și 2016, Londra 2016, Odessa 2016 și SUA 2017) și este menit să impulsioneze dezvoltarea companiilor locale, și creșterea numărului de investitori interesați de derularea de afaceri în Iași prin promovarea oportunităților și potențialului investiționali ai Iașului.

Comments

comments

Categoria: investitii

Nu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*