Ieșenii, sfătuiți să alerteze autoritățile cu privire la identificarea persoanelor fără adăpost

Publicat de Curierul de Iasi la data de 25/01/2018

Poliția Locală continuă acțiunile de identificare a persoanelor fără adăpost şi cazarea acestora în spaţiile special amenajate ale municipalității.

Având în vedere temperaturile extrem de scăzute, polițiștii locali au intensificat astfel de acțiuni în toate cartierele orașului, identificând într-o singură noapte 24 de persoane care au fost găsite în adăposturi improvizate, care ulterior  au fost conduse la Adăpostul de Noapte C.A. Rosetti.

De asemenea, în timpul executării serviciului de patrulare, polițiștii locali au identificat doi minori cu vârste cuprinse între 14 și 17 ani care se adăposteau pe conductele de termoficare. Copiii au fost conduși la domiciliu și încredințați părinților care au fost avertizați cu privire la supravegherea minorilor.

„Precizăm faptul că în perioada următoare, lucrătorii instituției noastre vor continua acțiunile cu efective mărite pentru a preveni evenimente nedorite. În acest sens, pentru a preveni evenimente nedorite, rugăm ieşenii să apeleze Dispeceratul Poliţiei Locale la nr. de telefon 0232/232.099, atunci când observă persoane din categoria celor defavorizate, care se adăpostesc în scări de bloc sau alte locații improvizate, pentru a fi dirijat un echipaj de poliție locală și conducerea acestora la Adăpostul de Noapte C.A. Rosetti.”, au precizat reprezentanții Poliției Locale Iași.

 

Comments

comments

Categoria: Politia Locala

Nu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*