Ieșenii au ocazia să-și planifice concediul la Târgul de Turism „Vacanța”

Publicat de Curierul de Iasi la data de 15/03/2018

În perioada 16-18 martie, Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România (ANAT) organizează la Iași cea de-a șasea ediție a Târgului de Turism „Vacanța”, cel mai mare eveniment de profil din regiunea Moldovei.

„Târgul de turism VACANȚA, ca parte integrantă a Calendarului Târgurilor ANAT 2018, se adresează autorităților și asociațiilor profesionale din turism, agențiilor de turism și tour-operatorilor, stațiunilor turistice, complexelor balneare, hotelurilor și companiilor hoteliere, pensiunilor, cabanelor, campingurilor, editurilor și publicațiilor din turism, băncilor și societăților de asigurări, companiilor aeriene.” arată reprezentanții ANAT.

Evenimentul este găzduit de Palas Mall, în zona Atrium, acolo unde vizitatorii au posibilitatea să-și planifice concediul la prețuri promoționale, atât în țară cât și în străinătate, expozanții anunțând reduceri de până la 30% pe toată perioada derulării târgului.

„Timp de trei zile, vom oferi publicului ieșean o experiență care oferă șansa concretizării dorințelor pentru concediul ideal. Evenimentul include prezentări de destinații, oferte de early booking pentru vacanțele anului 2018, prezentări produse de hobby și timp liber.” au completat organizatorii.

Pentru a transforma simplii vizitatori în adevărați clienți, expozanții au pregătit și tombole la standurile proprii, precum și degustări de produse tradiționale din zonele recomandate ca destinații de concediu pentru acest an.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*