Ieșenii au luat cu asalt bazele de agrement ale Primăriei în minivacanța de Rusalii

Publicat de Curierul de Iasi la data de 07/06/2017

Minivacanța de la începutul lunii iunie și vremea frumoasă au adus ieșenii la bazele de agrement ale Primăriei. Totalul încasărilor din perioada 1 – 5 iunie de la cele trei baze de agrement ale municipalității, anume plaja Nicolina, zona de agrement Ciric și Ștrandul Municipal, a fost unul ridicat.

„Am dispus colegilor din recent înființata Direcție de Exploatare a Patrimoniului să se mobilizeze pentru a deschide înainte de acest weekend prelungit bazele noastre de agrement, astfel încât ieșenii rămași în oraș să poată profita de vremea deosebit de frumoasă din ultimele zile. Cifrele privitoare la încasări sunt grăitoare: în cinci zile de funcționare am avut încasări de aproape 60.000 de lei”, a anunțat primarul Mihai Chirica.

Pe 1 iunie, ziua care a și marcat deschiderea bazelor de agrement, totalul încasărilor la cele trei baze de agrement ale municipalității a fost de 2.626 lei. Pe 2 iunie nivelul încasărilor aproape s-a triplat față de prima zi, pentru ca luni, 5 iunie, să ajungă la 20.518 lei. Cele mai mari încasări în perioada menționată au fost la plaja Nicolina, de 22.535 lei, apoi la Ștrandul Municipal, de 19.679 lei, și zona de agrement Ciric, de 17.518,5 lei. La ultima bază, cei mai mulți bani au fost încasați în urma vânzării biletelor pentru piscina mare, anume 11.187 lei, și pentru închirierea de bărci, respectiv 3.430 lei.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*