Iașul va găzdui Conferinţa internaţională „Dental Future”

Publicat de Curierul de Iasi la data de 23/02/2018

În perioada 2-3 martie, speakeri recunoscuți la nivel mondial în domeniul medicinei și tehnicii dentare vor veni la Iași. Aceștia vor participa la „Dental Future”, un eveniment inițiat de Tehnodent Poka, Drăghici Dental, în colaborare cu Vita și Ageo Biz Events. Organizatorii au dorit ca această primă ediţie să aibă „un impact şi în comunitatea ieşeană în ansamblu”, motiv pentru care au decis să contribuie financiar la proiectul Fondul de Burse, derulat de către Fundaţia Comunitară Iaşi (FCI). „Structurat pe două secțiuni, conferință generală și workshop-uri, <<Dental Future>> aduce în prim-planul lumii medicale prezentări ale celor mai noi tehnici şi tehnologii în domeniul dentar, deja implementate la nivel mondial sau în curs de implementare. Am gândit evenimentul ca unul de elită dedicat întregii comunități, nu doar celei medicale, prin implicarea în proiectele Fundației Comunitare Iași. Consider că interacțiunea directă între medicii și tehnicienii dentari din regiune și personalitățile care ne-au acordat încrederea lor și au acceptat să participe la prima ediție «Dental Future» va fi cel mai mare câștig. Suntem datori să ne punem în valoare ca centru medical de elită într-un context internaţional a cărui parte suntem deja şi în legătură cu care nu trebuie să avem niciun complex”, a spus Dan Drăghici, fondator Drăghici Dental.​

Alături de specialişti cu vizibilitate europeană din România, la eveniment au confirmat participarea invitaţi din Luxemburg, Italia, Grecia, Ungaria, Germania, Spania și Coreea de Sud. „În cei 27 de ani de existenţă, misiunea Tehnodent Poka a fost de a oferi specialiştilor din domeniul dentar produse, servicii, dar şi posibilitatea de a învăţa. În ultimii trei ani, am organizat peste 150 de cursuri teoretice şi practice, alături de furnizorii şi partenerii noştri de renume. Implicarea în organizarea acestei conferințe internaționale nu face decât să confirme ataşamentul nostru faţă de comunitatea medicală stomatologică şi ne oferă certitudinea că într-o comunitate unită şi diversă putem face lucruri extraordinare”, a afirmat Zoran Ciosici, Marketing & Strategy Manager al companiei menționate.

Reprezentanții FCI cred că Fondul de Burse oferit de organizatori s-ar putea mări de anul viitor. În prezent organizația asigură, cu sprijin privat, 121 de burse tinerilor talentați. „Datorită donației pentru Fondul de Burse oferită prin intermediul acestui eveniment suntem încrezători că ediția viitoare a programului va sprijini un număr și mai mare de tineri să își împlinească potențialul. Considerăm exemplul oferit de organizatori ca fiind unul de solidaritate și încurajare a viitoarelor generații și ne-am bucura pe viitor să vedem și alte evenimente care vor îmbrățișa o componentă de responsabilitate socială”, a declarat Ciprian – Mihai Păiuș, director executiv al FCI.

 

Comments

comments

Categoria: eveniment,sanatate

Nu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*