Iași Business Mixer – conferință dedicată dezvoltării industriei serviciilor pentru afaceri din Iași

Publicat de Curierul de Iasi la data de 01/04/2016

Asociaţia Liderilor din Domeniul Serviciilor pentru Afaceri din România (ABSL), cea mai importantă organizaţie care reprezintă sectorul local de servicii pentru afaceri, organizează în Iași conferința “Iași: The Northern Star of Business Services” în data de 7 aprilie 2016, la Congress HALL Palas, sala Mozart.

Evenimentul, aflat la prima ediție în Iași, va aduce împreună lideri de seamă reprezentând companii de prestigiu din Iași care îşi desfăşoară activitatea în domeniile serviciilor partajate, externalizării proceselor de afaceri, externalizării tehnologiei informaţionale şi cercetării şi dezvoltării. Printre invitați se vor afla nu numai reprezentanți ai mediului universitar și ai autorităților locale din Iași ci și nume sonore din sectorul de afaceri din acest oraș. Printre acestea va fi prezentă și compania Capgemini Services Romania, parte a grupului Capgemini, înființată în Iași din 2009, în prezent membru activ în ABSL. Alte companii prezente la eveniment: Accenture Services, Unicredit Business Integrated Solutions, Xerox Business Services, Societe Generale European Business Services, HP Inc. Romania, Selir, UCMS Group Romania, HAYS, Corporate Office Solutions, Webhelp Romania SRL, Red Point Software Solutions.

Înființată în 2012, ABSL România îşi propune să îmbunătăţească dialogul şi colaborarea în cadrul industriei serviciilor pentru afaceri, prin facilitarea schimbului de experienţă şi bune practici între actorii de pe piaţa locală. Organizația își dorește în acelaşi timp, să mărească nivelul de atractivitate al României pentru investiţii şi pentru dezvoltarea de proiecte de outsourcing şi offshoring. Până în prezent ABSL a organizat cu success conferințe de afaceri în București, Timișoara și Cluj, incluzând prin această inițiativă și Iași pe harta orașelor care sprijină dezvoltarea mediului de afaceri. Asociaţia Liderilor din Domeniul Serviciilor pentru Afaceri din România este cea mai importantă organizaţie care reprezintă acest sector in tara noastra şi care reuneşte cele mai mari companii de profil din domeniile Shared Services Center (SSC), Business Process Outsourcing (BPO), Outsourcing IT (ITO) şi Cercetare Dezvoltare (R&D). ABSL România are ca scop dezvoltarea şi transformarea industriei serviciilor pentru afaceri într-o parte integrantă a creşterii economice din România prin intermediul colaborării in cadrul industriiei şi prin implicarea autorităţilor şi grupurilor interesate.

 

Comments

comments

Categoria: economie,Special

Nu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*