Grăbiţi-vă să luaţi bilete la „Take, Ianke şi Cadîr”!

Publicat de Curierul de Iasi la data de 31/01/2019

Ateneul din Iași marchează începutul anului 2019 într-o manieră grandioasă, prin punerea în scenă a celebrei piese a lui Victor Ion Popa, „Take, Ianke şi Cadîr”, în regia lui Ion Sapdaru.

„Pentru mine, Take, Ianke si Cadîr, este o provocare. Am evitat de câteva ori s-o pun în scenă din diverse motive. Ori  cei care veneau cu propunerea nu mă convingeau, ori eu rătăceam în alte zone ale teatrului  contemporan, etc.. La  teatrul ,,Ateneu” am găsit în sfârșit echipa. Anul acesta, piesa împlinește venerabila vârstă de 87 de ani și se pare că e cea mai jucată piesă românească de la momentul scrierii. Nu cunosc un teatru în România sau Moldova unde această piesă să nu fi fost montată. În primul rând pentru că oferă actorilor partituri rar întâlnite dar și mesajul piesei este mereu actual”, a declarat regizorul Ion Sapdaru.

Anunțul transmis publicului ieșean de punere în scenă, în premieră la Ateneul din Iași, a piesei „Take, Ianke și Cadîr”, a fost extrem de bine primit, reușind ca reprezentațiile din datele de 29 ianuarie, 2 februarie și 10 februarie să fie sold-out cu mult timp înainte de ziua premierei.

Pentru a putea oferi iubitorilor de teatru o șansă în plus de a se bucura de acest spectacol, reprezentanţii Ateneului îi anunţă, cu mult entuziasm, că vor avea această ocazie în data de 12 februarie 2019, începând cu ora 19.00, la Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan”.

 

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*