Gică Popescu lansează, la Iaşi, proiectul “Fotbal şi distracţie în familie”

Publicat de Curierul de Iasi la data de 01/07/2010

Proiectul îşi propune să treacă dincolo de performanţă, pentru a redescoperi plăcerea autentică a fotbalului alături de cei dragi şi este realizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Iaşi şi Liga Studenţilor Economişti din Iaşi.

Se doreşte astfel promovarea unei altfel de perspective asupra fotbalului, din convingerea că pasiunea pentru sportul-rege ne poate aduce mai aproape unii de alţii, indiferent de vârstă sau talent. Fotbalul în familie înseamnă relaxare, distracţie şi mai ales, plăcerea petrecerii unor clipe de neuitat.

”Fotbalul este poate prea des privit în zilele noastre doar prin prisma performanţei sportive, a succesului sportiv. Ne amintim cu nostalgie majoritatea dintre noi de bucuria unui meci de fotbal în curtea şcolii. Cred că trebuie să redescoperim bucuria jocului în sine. M-am implicat în acest proiect tocmai pentru că promovează o nouă perspectivă asupra fotbalului”, a declarat Gică Popescu.

Proiectul E.ON Fun Factory – “Fotbal şi distracţie în familie” a debutat în premieră în România, în data de 29 mai a.c., în Parcul Copilului din Bucureşti. Primul eveniment al proiectului demarat la Iaşi va avea loc sâmbătă, 03 iulie 2010, în Parcul Expozitiei, când, începând cu orele 16.00, sunt aşteptate cât mai multe familii pentru a petrece o după-amiază relaxantă şi distractivă alături de Gică Popescu, prin jocuri, concursuri, premii, autografe, fotografii speciale şi mai ales prin fotbal în familie.

Proiectul se va desfăşura la Iaşi în Parcul Expoziţiei, în fiecare sâmbătă, în perioada 3 iulie – 28 august 2010, în colaborare cu primăria Municipiului Iaşi şi comunitatea locală, pentru a oferi pe parcursul vacanţei de vară o alternativă inovativă de petrecere a timpului liber în familie prin intermediul fotbalului. Proiectul va cuprinde şi o componentă-liant între energia familiei şi domeniul energiei şi al eficienţei energetice.

Comments

comments1 Comentariu

  1. Dennis

    Am 10 ani si am fost si eu acolo. Mio luat intervio pe nepregatite . Dar totul a fost bine.Pacat ca a plouat.
*