Frezele Termo–Service au lucrat continuu la deszăpezirea trotuarelor

Publicat de Curierul de Iasi la data de 06/02/2014

Din 27 ianuarie, Termo-Service a lucrat la curăţarea de zăpadă a trotuarelor din zona blocurilor administrate de societate. În această campanie au fost implicaţi zilnic cei 140 de angajaţi ai Secţiei de curăţenie, în sprijinul lor venind şi câte 10 angajaţi de la Secţia de Întreţinere şi Reparaţii.

deszapezire termo-service (1)

Cele două freze de zăpadă şi-au demonstrat utilitatea, fiind folosite la deszăpezirea trotuarelor. “Frezele cumpărate de Termo – Service şi-au dovedit pe deplin calităţile după zăpezile căzute zilele trecute”, a declarat Tudor Tudose, directorul Termo – Service. Alături de acestea au fost achiziţionate şi utilizate 60 de lopeţi de zăpadă şi 25 de spărgătoare de gheaţă, până acum fiind împrăştiate şi 31 de tone de antiderapant.

Îndepărtarea ţurţurilor
O altă problemă a acestei perioade este reprezentată de acumularea de gheaţă sub forma ţurţurilor. Având în vedere pericolul la care sunt expuşi toţi cetăţenii care tranzitează zonele în care aceştia s-au format, clienţii societăţii au fost notificaţi pentru a lua măsurile care se impun în vederea îndepărtării lor din dreptul apartamentului fiecăruia, iar acolo unde ţurţurii sunt situaţi în zone greu accesibile, Termo-Service este pregătită să intervină cu echipament specializat, nacela cu braţ telescopic sau cu firme specializate în alpinism utilitar. Pentru solicitarea intervenţiilor pot fi apelate numerele de telefon ale dispecerului permanent: 0232.218.253 şi 0332.441.920.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*