Florin Piersic va deschide noua stagiune de la Ateneu

Publicat de Curierul de Iasi la data de 29/09/2016

Ateneul Tătăraşi oferă publicului spectator noi surprize plăcute. Prima dintre acestea a fost lansarea noului site, www.ateneuiasi.ro, cu posibilitatea de achiziție a biletelor on-line. Interfaţa grafică a site-ului este prietenoasă, oferind o interacţiune rapidă cu utilizatorii şi o prezentare pe larg a evenimentelor organizate de instituţia de cultură din Tătăraşi.

afis-piersic-inaugurare

Maeştri la Ateneu

Stagiunea de toamnă a Ateneului va începe pe 8 octombrie, când va fi redeschisă publicului şi Sala Mare ce va purta numele maestrului „Radu Beligan”. Evenimentul se va bucura de prezența extraordinară a actriței Lamia Beligan și va începe la ora 18.30. Tot pe 8 octombrie, de la ora 19.00, Florin Piersic, cel mai iubit actor din România, va face un show de zile mari: spectacolul “Florin Piersic…Pur şi simplu” va inaugura stagiunea de toamnă la Ateneul din Iaşi.

afis-the-iron-cross

Concert “The Iron Cross”

Săptămâna aceasta la Ateneul din Iași va răsuna muzica rock: vineri, 30 septembrie de la ora 20.00, Trupa “The Iron Cross” va concerta în Grădina de Vară. The Iron Cross este o trupă de tineri din Iasi, înființată în anul 2015 de către Andrei Cerbu- chitaristul minune de la ROMÂNII AU TALENT – clasat pe locul 3 în finală și Bogdan Stan. Trupa este formată din – Andrei Cerbu chitară și voce, Bogdan Stan tobe, Miruna Harter chitară bass, Sergiu Teclici chitară, Andreea Munteanu voce și Alexia Urtoi voce, toți elevi în Iași. The Iron Cross a lansat 4 piese, Fata din Povești, Miracle Band, Be Mine și Pe Motoare. Au cântat în deschiderea unor trupe mari: Phoenix, Trooper, Bucovina etc. Au ca pasiuni comune muzica rock și motocicletele . Sunt 6 adolescenți, pasionați de muzica bună, în special de muzica rock, și scopul lor este să ajungă una dintre trupele de referință ale rockului autohton și nu numai. Preţul biletului este 12 lei iar rezervările se fac la nr. de telefon 0741-279.740, de luni până vineri, în intervalul orar 9.00-17.00.

Expoziţie foto

Publicul interesat de arta fotografiei va descoperi, de asemenea, sâmbătă, 8 octombrie, în Foaierul Ateneului, începând cu ora 18.00 o expoziție foto semnată Andrei Cucu. Tânărul artist ieșean va face vernisajul expoziției „Emoții din Iași” : „Nu fotografiezi o imagine. Doar ceri, în tăcere, să o împrumuți”spune jurnalistul și fotograful Andrei Cucu.

 

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*