Filmul „Billion Star Hotel” a ajuns la Iaşi

Publicat de Curierul de Iasi la data de 23/02/2016

Atracţia cinematografică a momentului, filmul „Billion Star Hotel”, a ajuns la Iaşi. Proiecţia de gală, în prezenţa echipei de realizatori, va avea loc marţi seara, începând cu ora 18.30, la Cinematograful „Victoria”.

Afis Billion film

 

 

Evenimentul a fost precedat de o conferinţă de presă cu membrii echipei, găzduită de Primăria Municipiului Iaşi. „Primăria Municipiului Iaşi susţine actul cultural de calitate. Sprijinim în primul rând artiştii ieşeni, dar asta nu înseamnă că nu suntem deschişi şi celor din restul ţării. Pentru că astăzi este proiecţia de gală a filmului, am decis să îi aducem şi la Primărie. În această seară, publicul ieşean va putea să adreseze întrebări, să ia autografe sau să facă fotografii cu cei implicaţi în realizarea filmului. Sperăm să vină cât mai mulţi ieşeni diseară la Cinematograful <<Victoria>>. După cum bine ştiţi intenţia noastă este de a prelua cele cinematografele şi de a le moderniza. Sperăm ca acest lucru să se întâmple cât mai rapid pentru ca evenimente de acest gen, dar şi spectacolele Filarmonicii, de exemplu, să se desfăşoare în condiţii foarte bune”, a declarat viceprimarul Daniel Mătăsaru.

 

La conferinţă au fost prezenţi Ovidiu Vasu (producător), Alecs Năstoiu (regizor) şi Ciprian Belean (actor).

„<<Billion Star Hotel>> este un proiect ambiţios, un proiect realizat numai din fonduri private. Filmul are deja 35 de selecţii internaţionale şi 12 premii, primite mai ales la festivaluri din Statele Unite ale Americii. Am câştigat premiul pentru cel mai bun film străin la Hollywood International Film Festival. <<Billion Star Hotel>>  are o componentă socială puternică. Este o tragicomedie, care abordează mai multe probleme actuale, mai ales din mediul rural. Proiectul nostru este unul complex, prin care ne propunem şi să proiectăm filme în satele din România”, a afirmat Ovidiu Vasu.

Programul evenimentului de la Cinema Victoria cuprinde o sesiune foto cu presa şi publicul la ora 18.30, proiecţia filmului de la ora 19.00 şi, la final, în jurul orei 20.30, o sesiune de întrebări şi răspunsuri. Preţul unui bilet este de 10 lei.

Mai multe detalii pe www.billionstarhotel.ro şi www.facebook.com/BillionStarHotelTheMovie/.

Comments

comments

Categoria: cultura si culte

1 Comentariu

  1. Racolat in circuitul cinematografic global, dupa ce a adunat 33 de selec?ii ?i nominalizari la festivaluri internationale, ?i un total de 12 premii, dramedia “ Billion Star Hotel ” va rula in cinematografe din Romania, incepand cu data de 19 februarie.
*