Facturile Salubris pot fi achitate în magazinele partenere PayPoint

Publicat de Curierul de Iasi la data de 07/03/2013

Începând cu luna martie, ieşenii îşi pot plăti facturile pentru serviciul de salubritate în doar câteva minute. Prin semnarea unui parteneriat între PayPoint România şi Salubris, ieşenii au acces la plata serviciilor de salubritate mai uşor, mai sigur şi fără nici un comision. Noua modalitate de plată a facturilor, este disponibilă tuturor clienţilor Salubris, în magazinele de proximitate care afişează sigla galbenă PayPoint.

7 zile din 7

Această acţiune va duce la dispariţia aglomeraţiei de la casieriile unităţii, precum şi la prelungirea programului de încasare, multe puncte PayPoint fiind deschise de luni până duminică, de la 7 dimineaţa până la orele 22.00. Plata se face într-un mod foarte simplu şi eficient: clientul vine cu factura în cel mai apropiat magazin PayPoint, scanează codul de bare, achită, iar operaţiunea este procesată în câteva secunde. După confirmarea tranzacţiei, clientul primeşte un exemplar al chitanţei de plată. „Prin semnarea parteneriatului cu PayPoint oferim clienţilor noştri o modalitate comodă şi sigură pentru plata facturilor, venind mai aproape de ei, în magazinele în care îşi fac cumpărăturile zilnice”, a declarat Ion Apostol, directorul general al Salubris.

Lista, pe site

În judeţul Iaşi, 235 de terminale PayPoint sunt instalate în minimarket-uri, supermarketuri şi magazine de proximitate cu program prelungit de lucru. Consumatorii pot găsi cele mai apropiate magazine PayPoint pe site-ul companiei, www.paypoint.com/romania. Astfel, în aceste magazine, concomitent cu efectuarea cumpărăturilor zilnice, ieşenii se pot prezenta de acum şi cu facturile emise de Salubris, reducând considerabil timpul alocat acestor plăţi, fără costuri suplimentare. În decursul anului trecut, în judeţul Iaşi au fost realizate peste 470.000 de tranzacţii prin PayPoint.

Amănunte suplimentare

Pentru mai multe detalii referitoare la această modalitate de plată, persoanele interesate pot contacta Salubris la numărul de telefon gratuit: 0.800.410.610, fax: 0232.266.463 sau e-mail: office@salubris.ro. Mai mult, tot prin intermediul terminalelor PayPoint, ieşenii îşi mai pot plăti facturile de gaze, energie electrică, facturile emise de operatorii de telefonie, internet şi cablu sau ratele, pot realiza încărcarea electronică a cartelelor telefonice şi pot efectua chiar transferuri de bani.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*