Expoziţie de pictură cu vânzare în scop caritabil: „Raze de lumină”

Publicat de Curierul de Iasi la data de 10/12/2013

În perioada 9 – 23 decembrie, Alternative Sociale va prezenta în cadrul Palas Mall (Pasarela de sticlă) expoziţia de pictură cu vânzare în scop caritabil intitulată „Raze de lumină”.

AFIS_EXPO_RAZE_DE_LUMINA_Expoziţia conţine 23 de tablouri realizate de Diana Andreea Dogaru Thissen, pictor şi designer originar din Iaşi, stabilit în prezent în Olanda. „Aceste tablouri îşi propun să aducă lumină în suflet şi în case. Acestea au o frumuseţe aparte şi sunt compoziţii unicat care luminează şi personalizează spaţiul în care sunt expuse. Lucrările mele sunt o reprezentare a luminii, iubirii şi purităţii, iar clipele în care lucrez sunt clipe în care Dumnezeu este cel mai aproape de mine”, a declarat Diana Andreea Dogaru Thissen. Fondurile colectate din vânzarea tablourilor expuse vor fi folosite în scopul de a procura ochelari pentru bătrânii abandonaţi.

„Decembrie e luna sărbătorilor, e luna cadourilor, e luna în care avem oportunitatea să dăruim. Echipa Alternative Sociale s-a gândit să vă propună o idee de cadou care să aibă o dublă destinaţie: o bucurie pentru cei dragi şi un act de caritate pentru un bătrân aflat în dificultate. Achiziţionând un tablou veţi ajuta un vârstnic să înfrunte mai uşor povara bătrâneţilor petrecute în singurătate”, a afirmat Cătălin Luca, director executiv. Vizualizaţi întreaga colecţie de tablouri pe site-ul www.alternativesociale.ro.

Acest eveniment se desfăşoară în cadrul campaniei de strângere de fonduri „Ochelari pentru bătrâni anbandonaţi” pe care Alternative Sociale o desfăşoară cu sprijinul partenerilor Tester Casa Auto Iaşi, Ateneu Tătăraşi, Palas Mall şi Teatrul Naţional Iaşi.

Comments

comments

Categoria: eveniment

Cuvinte cheie: , , , ,2 Comentarii

  1. vartejanu dragos

    Am distribuit evenimentul inclusiv pe propriul blog sanuuitam.blogspot.com

  2. va multumesc din suflet. Ma bucur ca asociatia ALTERNATIVE SOCIALE are alaturi oameni minunati care ajuta cand este nevoie. Sunt artistul care a realizat si donat lucrarile pentru aceasta expozitie . Sper din suflet sa se vanda tot iar banii sa ajute acesti oameni . Va doresc Sarbatori fericite si sa va aduca Dumnezeu tot ce va doriti ! Cu stima, Diana Dogaru Thissen
*