Expoziţie de artă interactivă la Palatul Culturii

Publicat de Curierul de Iasi la data de 24/02/2017

Eventera, având drept partener Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași, organizează în perioada 1 martie – 30 aprilie expoziția de știință interactivă „Laborator”, în Sala de Pedagogie Muzeală din Palatul Culturii Iași. Expoziția este adresată copiilor cu vârste între 6 și 14 ani și își propune să le ofere acestora o alternativă educației nonformale care să îi atragă către știință și care să le stimuleze curiozitatea.

Afis

Expoziția de știință interactivă „Laborator” se redeschide în Iași la Palatul Culturii, ca urmare a parteneriatului dintre Eventera și Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași. Deschiderea expoziției coincide cu inaugurarea Sălii de Pedagogie Muzeală, din incinta Palatului Culturii din Iași, și deschide colaborarea în domeniul educaționale nonformale cu scopul de a promova pedagogia muzeală, o linie educațională care maximizează relația dintre muzeu și școală. Așa cum spun reprezentanții intituției, sala va deveni „un spațiu dedicat generației de mâine, publicului pe care ne dorim să-l descoperim și care să ne descopere, pas cu pas, prin activități specifice muzeelor noastre”.

Astfel, în perioada 1 martie – 30 aprilie, alături de Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași, invităm copiii cu vârste între 6 și 14 ani în Sala de Pedagogie Muzeală din incinta Palatului Culturii din Iași să participe la tururile ghidate din cadrul expoziției de știință interactivă „Laborator”.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*