În exclusivitate la Cinema Ateneu: a 75-a aniversare a uneia dintre cele mai mari artiste din toate timpurile

Publicat de Curierul de Iasi la data de 19/03/2019

Joi, 28 martie 2019, de la ora 20.00, la Cinema Ateneu, va rula în exclusivitate documentarul despre Diana Ross, intitulat „Viața, dragostea și moștenirea”.

Când concertul Diana Ross: Live in Central Park, din 21 iulie 1983, a fost întrerupt pe neașteptate de o furtună puternică, acesta a trebuit să fie anulat în ciuda eforturilor artistei de a înfrunta Mama Natură. Diana a anunțat că se va întoarce a doua zi pentru a cânta din nou. În mod uluitor, 1,2 milioane de oameni s-au prezentat pe gazonul din Central Park pentru a experimenta un moment unic in viață, moment definitoriu pentru o întreagă generație. Concertul a făcut înconjurul lumii și a înfățișat-o pe Diana Ross ca pe un artist care a unit etnii, naționalități, tineri și bătrâni pentru a-i admira actul artistic.

DIANA ROSS – VIAȚA, DRAGOSTEA ȘI MOȘTENIREA – CONCERT ANIVERSAR 75 DE ANI – LIVE IN CENTRAL PARK

Durată: 120 minute

Audiență: AP 12

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=IG9ZXNLGN9w

Subtritrat în limba română

În afară de concertul integral care a fost susținut a doua zi, documentarul Diana Ross – Viața, dragostea și moștenirea în direct din Central Park conține și interviuri cu copiii artistei și știri din arhiva vremurilor respective care documentează persistența, determinarea și statutul de super star al Dianei. Împreună cu filmarea concertului, documentarul pune în lumină cele trei decade ale moștenirii artistei și ceea ce a făcut acest concert să devină emblematic în timp.

 

„MI-A LUAT O VIAȚĂ SĂ AJUNG AICI. NU PLEC NICĂIERI.” – Diana Ross

 

Biletele sunt puse în vânzare la prețul unic de 20 lei și vor putea fi achiziționate online de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului din Iași, de luni până vineri, în intervalul orar 10.00-16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.


Pre
ț bilet: 20 lei

Detalii pe:

Facebook: Cinema Iași

Site-ul www.ateneuiasi.ro

 

Comments

comments

Categoria: Cinema Ateneu

Nu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*