Excelenţa Sa Nikoloz Nikolozishvili, Ambasadorul Georgiei în România, în vizită la Ateneul din Iași

Publicat de Curierul de Iasi la data de 26/01/2019

Ateneul din Iași a fost vizitat joi, 24 ianuarie 2019, de o delegație georgiană în fruntea căreia s-a aflat Excelența Sa, domnul Nikoloz Nikolozishvili, Ambasadorul Georgiei în România.

În ziua serbării a 160 de ani de la Unirea Principatelor Române, o delegație georgiană, condusă de Excelența Sa, domnul Nikoloz Nikolozishvili, Ambasadorul Georgiei în România, a întreprins o vizită la Ateneul din Iași. Delegația a fost întâmpinată de domnul Andrei Apreotesei, managerul Ateneului ieșean, care le-a prezentat oficialităților georgiene Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan”, Muzeul Ateneului și expoziția de fotografie „Georgia – România.Unire prin cultură”, realizată cu această ocazie. Excelența Sa, domnul Nikoloz Nikolozishvili și domnul Andrei Apreotesei au pus bazele unui viitor schimb de experiență cultural-artistică, evocând cele trei secole de relații diplomatice între cele două țări, Georgia și România.

Vizita Excelenței Sale, domnul Nikoloz Nikolozishvili, Ambasadorul Georgiei în România, afirmă recunoașterea internațională și bunele relații de care Ateneul din Iași se bucură.

Expoziția de fotografie „Georgia – România.Unire prin cultură” poate fi vizitată în Mica Galerie de Artă a Ateneului din Iași până în data de 15 februarie 2019.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*