Evenimente pentru toate gusturile la Iași, sub marca „Dragobete”

Publicat de Curierul de Iasi la data de 20/02/2018

În zilele ce urmează, iubirea rămâne lait-motivul mai multor evenimente, organizate de instituții de cultură și ONG-uri din Iași.

Astfel, vineri, 23 februarie, ora 12.00, în sala de spectacole „Diotima” a Casei de Cultură „Mihai Ursachi”, elevii Colegiului Național „Garabet Ibrăileanu” vor susține un spectacol de poezie, teatru și dans dedicat zilei de „Dragobete”. În cadrul evenimentului va fi premiată și cea mai frumoasă declarație de dragoste. Profesori coordonatori: Irina Popel, Daniela Busuioc, Ramona Bojoga și Raluca Chiru.

Ulterior, sâmbătă, 24 februarie, începând cu ora 10.00, Biblioteca Județeană „Gheorghe Asachi” Iași și Colegiul Tehnic „Ioan C. Ștefănescu”, cu participarea lui Chef Fuad Snudu din Israel, derulează un proiect gastronomic inedit intitulat „Din dragoste pentru bucătărie și oameni”, în care vor fi îmbinate experiențele culinare ale celor două țări. „Vom încheia tot în spiritul acestei zilei, iar produsele pregătite vor fi oferite copiilor de la Centrul de zi ,,Sf. Andrei” din Iași. Atelierul promite tehnici de lucru noi, bucurie pentru papilele gustative și o călătorie în lumea autocunoașterii, autodezvoltării și autodepășirii prin acțiunea de voluntariat”, explică organizatorii evenimentului.

De pe de altă parte, comunitatea Hubrica din Iași, înființață în noiembrie 2016, va organiza în perioada 24-25 februarie, evenimentul „Hubri Fair-Târg de Dragobete”. Evenimentul se bucură de participarea mai multor ateliere de produse hand-made și nu numai. Ieșenii vor putea cumpăra diferite articole precum: brățări create din corzi de chitară acustică și corzi de chitară bass, lumânări parfumate, produse pentru copii- „Perna Unicorn pentru vise frumoase”, „Iepurașul Noapte Bună”, „Ursulețul Inimă Mare”, semne de carte cu aromă de lavandă.

În altă ordine de idei, miercuri, pe 7 martie, de la ora 17.30, Cenaclul „George Topîrceanu” va desfășura o nouă activitate la Clubul CFR Iaşi de pe strada Râpa Galbenă nr. 12: „ Ne vom da din nou în spectacol. «Din dragoste…» va fi un spectacol muzical şi artistic cu oameni vechi şi noi, dar cu acelaşi public avid de cultură! Un spectacol dedicat doamnelor şi domnişoarelor din viaţa noastră! Florile din sală vor fi pe primul plan! Intrarea liberă, poate şi ieşirea!” precizează reprezentanții Cenaclului „George Topîrceanu”.

Comments

comments

Categoria: eveniment

Nu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*