Eroul ieșean de la Londra, felicitat de municipalitatea ieșeană

Publicat de Curierul de Iasi la data de 06/06/2017

Primarul Mihai Chirica a salutat gestul de curaj de care a dat dovadă ieşeanul Florin Morariu în timpul atacului terorist petrecut sâmbătă la Londra.

„În numele comunității ieșene și al meu personal, aș vrea să îl felicit public pe Florin Morariu, ieșeanul care a contribuit la prinderea teroriștilor de la Londra, pentru curajul său deosebit, pentru stăpânirea de care a dat dovadă și pentru spiritul său de sacrificiu. Dincolo de tragedia inimaginabilă și odioasă, este o ocazie în care, iată, o lumea întreagă vorbește în termeni pozitivi despre români și, în particular, despre ieșeni. Vom acorda o distincție în numele comunității ieșene, poate în cadrul Sărbătorilor Iașului”, a anunţat edilul Iaşului marţi, într-o conferinţă de presă.

Lucrător la o brutărie din centrul capitalei britanice, Florin Morariu l-a atacat cu mai multe lăzi pe unul dintre teroriştii implicaţi în atentatul de sâmbătă, ajutând astfel la capturarea acestuia de către forţele de poliţie. Ulterior, el a oferit adăpost în interiorul brutăriei mai multor persoane aflate sub şocul atacului terorist.

Comments

comments

Categoria: Special

Nu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*