Elevii de nota 10 de la Evaluare națională și Bacalaureat vor fi premiați de municipalitate

Publicat de Curierul de Iasi la data de 06/07/2018

Cei 32 de elevi ieşeni care au reuşit să obţină nota maximă la Evaluarea Naţională, la care li se adaugă cei opt absolvenţi de liceu cu media 10 la Bacalaureat vor fi premiaţi în cadrul unei festivităţi care va avea loc joi, 12 iulie, la Palatul Roznovanu.

„Sperăm să fie o festivitate frumoasă. Vom acorda acele premii care au devenit o obişnuinţă pentru Primăria Municipiului Iaşi. Nu o să le dăm bani, ci câte o tabletă fiecăruia şi, desigur, diploma și coroniţa pe care o merită cu toţii”, a declarat primarul Mihai Chirica.

În urma examenelor de Evaluare Naţională, 32 de elevi din judeţul Iaşi au obţinut media maximă, 14 dintre aceştia provenind de la Colegiul Naţional. Aceeaşi unitate de elită a învăţământului ieşean a dat patru dintre cei opt liceeni care au reuşit media 10 la Bacalaureat.  Ceilalţi patru elevi cu punctaj maxim la Bacalaureat vin de pe băncile Colegiului „Emil Racoviţă”, Colegiului „Costache Negruzzi”, Colegiului „Garabet Ibrăileanu” şi Colegiului Tehnic Căi Ferate din Paşcani.

Comments

comments

Categoria: educatie,eveniment

Nu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*