Duminică va avea loc cea de-a III-a ediţie a Semimaratonului Iaşi

Publicat de Curierul de Iasi la data de 03/04/2017

Clubul Rotary Iaşi Copou organizează cea de-a treia ediţie a Semimaratonului Iaşi. Evenimentul va avea loc duminică, 23 aprilie, începând cu ora 9.00, startul urmând a fi dat din faţa Palatului Culturii. Competiţia este organizată în parteneriat cu Asociaţia People for Sport și Asociaţia Elite Running şi cu sprijinul Primăriei Municipiului Iaşi, Inspectoratului Şcolar Judeţean Iaşi, Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi, Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Iaşi, Inspetoratului pentru Situații de Urgență Iaşi şi SMURD Iaşi.

A treia ediția a Semimaraton Iași susține două proiecte care își propun combaterea abandonului școlar la nivelul județului Iași: bursele ProRuralis pentru pentru elevi din mediul rural cu un coeficient de inteligență superior, provenind din familii defavorizate, și Centrul de Educație Incluzivă „Căsuța cu Cireșe” al Asociației Salvați Copiii Iași.

Competiția este dedicată atât alergătorilor începători, cât și celor experimentați, care se pot înscrie la următoarele probe:

– Semimaraton individual

– Semimaraton ștafeta 4×5 km

– Cros 10 km

– Cros popular 2,5 km

– Cursa copiilor

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*