Drumul spre Aeroport va fi preluat de municipalitate și modernizat

Publicat de Curierul de Iasi la data de 15/05/2019

Primăria Municipiului Iași face demersuri pentru modernizarea drumului de acces către Aeroport. Întrucât calea de acces este drum județean, încă de anul trecut primarul Mihai Chirica a făcut apel la identificarea unei soluții amiabile care să rezolve problema, în acest sens propunându-se transferul drumului din administrarea Consiliului Județean în cea a municipalității ieșene.

Astfel, în ședința ordinară a Consiliului Județean din 23 aprilie, aleșii județeni au aprobat transmiterea drumului DJ 282I din domeniul public al Județului Iași și administrarea Direcției Județene de Administrare a Drumurilor și Podurilor Iași în domeniul public al Municipiului Iași și administrarea Consiliului Local Iași. În continuarea acestei proceduri, primarul Mihai Chirica a emis o dispoziție care privește constituirea unei comisii care să gestioneze preluarea arterei, iar apoi buna administrare a drumului județean menționat.

În cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local din 24 aprilie, la aprobarea formei finale a bugetului local al municipiului Iași primarul Mihai Chirica a stabilit împreună cu aleșii locali alocarea unei sume necesare lucrărilor de modernizare a drumului de acces către Aeroport.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*