În a doua zi a vizitei la Cracovia, primarul Mihai Chirica a avut întrevederi cu importante oficialităţi locale şi reprezentanţi ai mediului academic

Publicat de Curierul de Iasi la data de 27/04/2018

În perioada 26 – 27 aprilie, primarul Mihai Chirica a participat la Congresul European al Autorităţilor Locale. Evenimentul a avut loc la Cracovia, oraș cu care conducerea municipalității ieșene intenționează să inițieze procesul de înfrățire.

Joi, 26 aprilie, edilul-șef al Iașului s-a întâlnit ambasadorul României în Polonia, Ovidiu Dranga, și Ignar Timar, președintele Societății Polonezo-Române din Cracovia. Ulterior, primarul Mihai Chirica a avut o întrevedere cu Jacek Majchrowski, primarul municipiului Cracovia, cu care a discutat și despre demararea procedurilor de înfrățire dintre cele două orașe. De asemenea, edilul ieșean a vizitat Universitatea Jagiellonski w Krakowie, unde a fost primit de către prorectorul Dorota Malec. 

Aseară, primarul Mihai Chirica a vizitat Centrul memorial Auschwitz – Birkenau.

 

Astăzi, 27 aprilie, edilul-șef al Iașului a avut întâlnire oficială cu Piotr Ćwik, voievodul Malopolska, și a participat la Congresul European al Autorităţilor Locale. În a doua parte a zilei, primarul Mihai Chirica a făcut o vizită la Parcul Tehnologic Cracovia.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*