A doua ediţie a Festivalului “La vie” va începe pe 8 septembrie

Publicat de Curierul de Iasi la data de 15/08/2017

În perioada 8 – 10 septembrie, la crama Gramma din Bârnova va avea loc cea de-a doua ediție a Festivalului „La vie”. Evenimentul este organizat de Oddity Events, în parteneriat cu Crama Gramma, Camera Agricolă Județeană Iași, cu sprijinul Primăriei Municipiului Iași și al Primăria Comunei Bârnova.

Festivalul va începe vineri, 8 septembrie, la ora 16.00, sâmbătă și duminică urmând ca activitățile să se desfășoare începând cu ora 12.00. Pe parcursul celor trei zile de festival, publicul se va putea bucura de experiențe gastronomice, ateliere de cultura vinului și degustări, activități sportive și instalații artistice. Pe scena amenajată în cadrul natural de la crama Gramma vor concerta trupa Spam, CANAF, Fine, it’s pink, Westroot, Soul Serenade, Corbu, Straight from the bottle, El Negro, Marcian Petrescu & Trenul de noapte, Maria Răducanu, Nightloosers și Fanfara Transilvania.

Organizatorii au pregătit spații special gândite pentru activitățile educative destinate şi pentru copii: ateliere, animații, spectacole, jocuri de prezentare creativă, momente de clovnerie cu baloane și alte surprize. Pentru a promova un stil de viață sănătos, participanții sunt încurajați să vină la festival cu bicicletele, pregătind trasee speciale pentru biciclete, parcare pentru acestea și cadouri pentru curajoșii care acceptă provocarea de a ajunge la festival pe două roți.

Înainte de începerea evenimentului, abonamentele de trei zile vor costa 90 lei/persoană sau 35 lei/zi, iar începând cu data de 8 septembrie biletele vor costa 50 lei/zi, nemaifiind posibilă achiziționarea de abonamente. Achiziționate la fața locului, biletele de o zi vor costa 50 lei/persoană. Biletul de o zi poate fi folosit în oricare din cele trei zile și este valabil pentru o singură intrare, iar copiii cu vârsta până în 14 ani, însoțiți de adulți, beneficiază de gratuitate. De asemenea, copiii cu vârste cuprinse între 14 – 18 ani pot participa doar cu acordul părinților si vor achiziționa bilete la preț întreg.

Biletele de intrare la festival pot fi procurate la libăria Cărturești din Palas Mall, cafeneaua FIKA din zona Piața Unirii și prin rețeaua de bilete MyTicket.ro. Organizatorii anunță că 10% din încasările rezultate din vânzarea de bilete vor fi direcționate către proiectele Fundației Comunitare Iași.

La ediția pilot din anul 2016, care a durat o zi, festivalul s-a bucurat de peste 2.000 de participanți, recunoaștere oficială din partea Ministerului Turismului, prin Autoritatea Națională pentru Turism, și numeroase aprecieri pozitive din partea artiștilor invitați.

Mai multe detalii pot fi găsite pe pagina oficială de Facebook a festivalului: www.facebook.com/vinoinvie/.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*