Donații pentru înființarea punctelor fixe de prim ajutor în Iași

Publicat de Curierul de Iasi la data de 31/01/2018

Serviciul Voluntar de Ambulanță Iași „Asociația Ambulanța.Life” invită cetățenii să doneze bani pentru înființarea a cinci puncte fixe de prim ajutor în municipiul Iași.

Aceste puncte de prim ajutor vor fi construite de Asociația Ambulanța.Life și vor fi racordate la utilități de Primăria Muncipiului Iași. Locurile unde vor fi amplasate aceste puncte de prim ajutor sunt Alexandru cel Bun, Podu Roș, Tătărași-Oancea, Nicolina și Păcurari.

Serviciul Voluntar de Ambulanță Iași anunță că, în primă fază, punctele de prim-ajutor vor fi funcționale în momentul în care se emite cod galben, portocaliu sau roșu de caniculă sau ger, în timpul informărilor publice derulate de către Serviciu individual sau în colaborare cu alte instituții medicale, de situații de urgență și de ordine publică.

„Preconizăm ca în anul 2019 aceste puncte să funcționeze în regim permanent, cu personal medical instruit în acordarea primului ajutor pentru a acoperi mai bine solicitările ce vin din partea populației”, au adăugat reprezentanții asociației.

Link donații: https://www.sprijina.ro/contributie/puncte-prim-ajutor-iasi/9456

Comments

comments

Categoria: sanatate

Nu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*