În doar o săptămână, ieșenii au predat peste trei tone de deșeuri reciclabile

Publicat de Curierul de Iasi la data de 23/04/2018

În săptămâna 12 – 18 aprilie Salubris SA a colectat şi transportat la depozitul ecologic Ţuţora 3.204 de tone deşeuri de la populaţie şi agenţi economici, atât din Municipiul Iaşi, cât și din oraşul Podu Iloaiei şi 13 comune. De asemenea, 3,2 tone de deşeuri reciclabile de tip PET, plastic, hârtie-carton, lemn şi deşeuri electronice au fost aduse de către cetăţeni la Centrul Municipal de Colectare Iaşi (strada Grădinari, nr. 26). În perioada menţionată, Salubris SA a capturat 71 câini fără stăpân, aceştia fiind transportaţi medical, hrăniţi şi îngrijiţi. În prezent în padocul de la Tomești se află 733 câini.

La capitolul acţiuni de dezvoltare şi îmbunătăţire a activităţii se înregistrează încheierea sau actualizarea a 128 de contracte de prestare servicii de salubritate cu clienţi din Iaşi, Podu Iloaiei, Holboca, Bârnova, Ciurea şi Tomeşti, îmbunătățirea logisticii, prin recondiționarea a 10 eurocontainere de 1,1 metri cubi și a patru containere de patru metri cubi, și deschiderea ofertelor în cadrul procedurii de achiziție servicii de pază și intervenție la obiectivele beneficiarului (valoarea estimată a licitației fiind de 381.000 lei, fără TVA).

Acţiunile menţionate anterior vin în completarea celor de salubrizare stradală a arterelor principale, străzilor, aleilor, parcărilor, spaţiilor verzi, parcurilor şi zonelor de agrement.

Comments

comments

Categoria: ecologie,Salubris

Nu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*