DLEP Iași, vicecampioană națională în “Inovație și calitate în sectorul public”

Publicat de Curierul de Iasi la data de 05/11/2018

“Soluţii digitale în activitatea de lucru cu publicul a celui mai mare S.P.C.L.E.P. din România”, proiectul înscris de Direcţia Locală de Evidenţă a Persoanelor Iași în Competiția celor mai bune practici în administrația publică din România, a obținut premiul II la categoria “Inițiative și soluții integrate pentru dezvoltarea durabilă”.

Distincția a fost acordată în cadrul Conferinței Internaționale “Inovație și calitate în sectorul public”, ediția a XI-a, organizată de Agenția Națională Funcționarilor Publici (ANFP), în perioada 30 – 31 octombrie 2018, la Sâmbăta de Sus, județul Brașov.

“Acest premiu ne onorează și reprezintă o recunoaștere, la nivel național, a modelului de bună practică existent la nivelul Direcției. Implementarea noilor tehnologii în activitatea noastră  a vizat simplificarea și eficientizarea modului de lucru cu publicul fiind o preocupare permanentă a conducerii instituției. În cifre, vorbim despre peste 234.000 de programări online la cele 3 module disponibile pe site,  peste 900 plăți prin SMS și peste 107.000 de cereri procesate anual pe linie de stare civilă și evidența persoanelor”, a declarat Marius Bodoga(Director Executiv DLEP Iași)

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*