Direcţia de Asistenţă Socială Iaşi, premiată la nivel naţional

Publicat de Curierul de Iasi la data de 19/12/2018

Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale a premiat Centrul de zi pentru persoane vârstnice Vovidenia din cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială Iaşi pentru profesionalism şi implicare responsabilă în acordarea de servicii sociale.

Serviciul social prestat pentru un număr de 1.000 de vârstnici de către Centrul Vovidenia se plasează printre primele 100 de exemple de bune practici în serviciile sociale din România. Diploma a fost înmânată de către secretarul de stat din Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale, Elena Solomonescu.

“Această recunoaştere a calităţii serviciilor sociale, desfăşurate la nivelul comunităţii ieşene de către Primăria Municipiului Iaşi prin Direcţia de Asistenţă Socială, atestă încă o dată standardele ridicate privind acordarea serviciilor sociale şi preocuparea continuă a municipalităţii ieşene pentru soluţionarea nevoilor apărute în rândul tuturor categoriilor aflate la risc social: copii, vârstnici, persoane cu dizabilităţi, persoane vulnerabile”, a declarat Luminiţa Munteanu, directorul Direcţiei de Asistenţă Socială Iaşi.

Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale a organizat în perioada 6 noiembrie -7 decembrie 2018 un concurs dedicat furnizorilor de servicii sociale publice şi private, în contextul aniversării Centenarului Marii Uniri, sub numele “100 de exemple de bune practici în serviciile sociale din România”.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*