Diplomă de excelenţă pentru vocea de aur a Iaşului

Publicat de Curierul de Iasi la data de 16/12/2011

Ştefan Atîrgoviţoae, ieşeanul de numai 11 ani care a câştigat marele premiu al concursului „Ti lascio una canzone” din Italia a primit din partea municipalităţii ieşene Diploma de Excelenţă. Festivitatea a avut loc în deschiderea şedinţei de Consiliu Local din 9 decembrie.

„Avem o mare bucurie, să oferim astăzi Diploma de Excelenţă unui copil genial, care este ambasadorul Iaşului şi aş spune al României. Succesul său, tocmai în ţara care este consacrată pentru muzică ne face mândri că avem asemenea copii deosebiţi la Iaşi. Oricât de apreciat eşti în altă ţară, fiecare îşi doreşte să fie recunoscut la el acasă. Astăzi, prin dumneavoastră îi aducem recunoştinţa noastră lui Ştefan, părinţilor şi profesorilor săi. Apreciem talentul său, dar, în acelaşi timp îi respectăm seriozitatea cu care se pregăteşte, modul în care reuşeşte să ne reprezinte. La 11 ani este un excelent român, un excelent ieşean şi îi doresc o carieră frumoasă în continuare”, a declarat primarul Gheorghe Nichita în deschiderea şedinţei Consiliului Local.

După primirea Diplomei de Excelenţă, Ştefan Atîrgoviţoae s-a adresat plenului Consiliului Local. „Mulţumesc foarte mult.  Sunt mândru că am reuşit să ridic oraşul şi ţara la un nivel foarte mare. Micul interpret a fost invitat în aceiaşi seară să aprindă iluminatul festiv din oraş după care a încântat ieşenii prezenţi cu o melodie de Crăciun. Iluminatul festiv a fost aprins sâmbătă seara, pe 10 decembrie şi va împodobi străzile din Iaşi până în primele zile ale anului 2012.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*