Dezbateri importante la Iași pe marginea învăţământului liceal

Publicat de Curierul de Iasi la data de 22/01/2018

În calitate de reprezentant al Ministerului Educației Naționale în teritoriu, Inspectoratul Școlar Județean Iași are în desfășurare astăzi o dezbatere importantă pe marginea planurilor-cadru pentru învățământul liceal, filiera teoretică.

Evenimentul, care are loc la Biblioteca Centrală Universitară „Mihai Eminescu”, se bucură de participarea diferiților specialiști în educație, a căror activitate este recunoscută și apreciată la  nivel național. La  sfârșitul dezbaterii, va fi formulată Rezoluția de la Iași, document de sinteză ce va fi înaintat către Ministerul Educației Naționale și către Institutul de Științe ale Educației.

O altă dezbatere similară este programată marți, 23 ianuarie, de la ora 11.00 în Sala Mare a Primăriei Iași. Evenimentul este organizat de Asociația Română pentru Literație, cu sprijinul acordat de Asociația “Ține de Noi” și de Federația Coaliția pentru Educație.

Tot în data de 23 ianuarie, vor avea loc dezbateri la: Constanța, Bacău, Craiova, Timișoara. Ulterior, pe 25 ianuarie, va avea loc la București, de la ora 16:00 dezbaterea națională asupra noilor planuri cadru pentru liceu.

Comments

comments

Categoria: educatie

Nu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*