Dezbatere publică privind regulamentul finanțării proiectelor destinate societății civile

Publicat de Curierul de Iasi la data de 04/03/2018

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, cu modificările şi completările ulterioare, municipalitatea ieșeană anunţă publicul interesat de organizarea dezbaterii publice a proiectului de hotărâre privind aprobarea Regulamentului referitor la finanţarea proiectelor societăţii civile din Iaşi, în baza Legii 350/2005 având ca obiect finanţările nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi nonprofit de interes general.

Evenimentul va avea loc la sediul Primăriei Municipiului Iași, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, nr. 11, în Sala „Vasile Pogor”, în data de 9 martie 2018, de la ora 10.00.

„Programul de finanțare nerambursabilă îşi propune să sprijine inițiative și acțiuni în domeniul sănătății, social, educațional, civic, tineret și mediu ale organizaţiilor neguvernamentale din Municipiul Iași, responsabilizarea și creșterea calității serviciilor acordate cetățenilor pentru a contribui la dezvoltarea comunității. Programele si proiectele de interes public vor fi selectionate pentru finantare în cadrul limitelor fondului anual aprobat de Consiliul local al Municipiului Iași, stabilit potrivit prevederilor legale referitoare la elaborarea, aprobarea, executarea si raportarea bugetului local”, se arată în referatul de specialitate al proiectului de hotărâre.

La şedinţa publică programată săptămâna viitoare sunt invitaţi să participe, în limita locurilor disponibile, cetăţeni, persoane fizice / organizaţii / asociaţii / reprezentanţi ai mediului de afaceri.

Propunerea de elaborare a Regulamentului poate fi consultată pe site-ul municipalității ieșene: www.primaria-iasi.ro.

Comments

comments

Categoria: Societatea civila

Nu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*