Dezbatere publică privind gestionarea zgomotului ambiant din Iaşi

Publicat de Curierul de Iasi la data de 16/01/2019

Municipiul Iaşi, ca autoritate responsabilă pentru realizarea cartării zgomotului, elaborarea hărților strategice de zgomot și a planurilor de acțiune conform HG nr. 321/2005 cu modificările și completările ulterioare privind evaluarea și gestionarea zgomotului ambiant, republicată, anunță publicul interesat de dezbaterea publică cu privire la măsurile din Planul de acțiune pentru gestionarea zgomotului și a efectelor acestuia în Municipiul Iași. Dezbaterea va fi organizată la sediul Primăriei Municipiului Iași, B-dul Ștefan cel Mare și Sfânt nr.11, Municipiul Iași, în data de 12.02.2019, ora 15.00.

Publicul interesat poate înainta propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare până la data 11.02.2019, pe adresa de e-mail: spmcm@primaria-iasi.ro.

Atât Planul de acțiune pentru gestionarea zgomotului și a efectelor acestuia în Municipiul Iași, supus dezbaterii publice, precum si Hărțile strategice de zgomot, Hărțile de conflict cu Rapoartele aferente, se pot consulta pe site-ul www.primaria-iasi.ro și la sediul Primăriei Municipiului Iași, Serv. Promovare și Monitorizare Calitate Mediu de luni pănă vineri, între orele 8.30-16.00.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*