De luni, bilete şi abonamente RATP cu preţ redus pentru elevi şi studenţi

Publicat de Curierul de Iasi la data de 22/04/2016

Primarul interimar Mihai Chirica a anunţat joi, 22 aprilie, în cadrul unei conferințe de presă, mai multe noutăţi în legătură cu activitatea Regiei Autonome de Transport Public (RATP). Prima dintre ele vizează introducerea spre vânzare a biletelor şi abonamentelor cu reducere, pentru elevi şi studenţi, respectiv a abonamentului de tip studenţesc, pentru transportul public local prin curse regulate.

Luni, 25 aprilie, vom începe distribuţia de bilete pentru elevi şi studenţi. Colegii de la RATP se vor deplasa sâmbătă la tipografie, iar de luni biletele vor putea fi achiziţionate de la chioşcurile regiei. O altă veste bună este faptul că judecătorul a aprobat suspendarea procedurii de faliment al regiei de transport, timp suficient pentru repornirea noii societăţi comerciale, Compania de Transport Public Iaşi. Aşadar, avem timpul necesar pentru a ne reaşeza transportul public astfel încât să nu fie nicio sincopă în funcţionarea lui”, a spus Mihai Chirica.

O altă noutate privind RATP este cea a montării, în fiecare mijloc de transport în comun, a panourilor cu itinerariul traseului pentru toată reţeaua publică de transport. Primarul interimar a anunţat că au fost montate deja 234 din totalul de 450 de astfel de panouri.

Comments

comments

Categoria: CTP

Nu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*