De 10 ani în slujba asociaţiilor de proprietari

Publicat de Curierul de Iasi la data de 07/02/2011

Pe 23 august 2011, SC Termo-Service SA împlineşte 10 de activitate ca administrator de imobile. Pentru a marca acest eveniment instituţia a propus un program de acţiuni prin care societatea poate sărbători fiind alături de cei pe care ii administrează.

Asociaţiile de proprietari care au vechime mai mare în administrarea Termo-Service vor primi bonusuri şi manoperă gratuită pentru unele lucrări de reparaţii curente necesare asociaţiei.

De asemenea, vor primi distincţii preşedinţii care au o activitate îndelungată şi care au colaborat constructiv în scopul administrării eficiente a blocurilor de locuinţe.

Reprezentanţii asociaţiilor aflate în administrarea societăţii  sunt aşteptaţi cu propuneri de evenimente şi teme de dezbatere pentru a celebra deceniul de activitate al Termo-Service.

Comments

comments1 Comentariu

  1. mada

    Ce va mai place sa va felicitati intre voi si sa faceti temeneli in fata nulitatilor ptr un blid?(asa si pitipoancele Adine) De 10 ani in slujba cui ? Ma baiatule, ia-te cu lumea. Asta ? Asta nu-i nenea Tudorel care nu-si platea datoriile la asociatia de locatari, nu-i sluga supusa a lui Nichita,caruia i-a lins papucul la RAJAC, n-a fost in stare niciodata sa stea in doua picioare si la facut sef de cabinet cind a devenit Jiji preamarele Iasului, apoi i-a dat mosia Termoservice unde mai ascute si cutite, nu ? Aveti echipa, n-aveti valoare.
*