Cursuri de pregătire pentru manager în turism

Publicat de Curierul de Iasi la data de 22/10/2010

Centrul de Informare Turistică Iaşi organizează cursuri de pregătire pentru Manager în Activitatea de Turism.

Timp de 6 luni, participanţii la cursuri vor beneficia de formare managerială în activitatea de turism. Se are în vedere formarea unor profesionişti în domeniul turismului, care prin cunoştinţele, deprinderile şi abilităţile lor să conducă cu competenţă şi eficienţă societăţile de turism. Absolvenţii acestui curs vor obţine diplome acreditate de manager în turism.

“Diploma de manager în turism este foarte importantă. De la ea se pleacă atunci când se doreşte deschiderea unei pensiuni, de exemplu”, a declarat Anca Zota, şefa Biroului de Promovare Turistică Iaşi.

Cursurile se adresează persoanelor absolvente de studii superioare cu diploma de licenţă. Preţul acestora este de 1000 lei şi poate fi achitat în două rate egale, una la înscriere şi alta la o luna de la începerea cursurilor.

Primul curs se va ţine în jurul datei de 1 noiembrie 2010, iar inscrierile se pot face până luni, 25 octombrie 2010. Cei interesaţi trebuie să se adreseze Biroului de Promovare Turistică Iaşi, pot suna la numărul de telefon 0232-261990 sau trimite un e-mail la adresa turism.iasi@gmail.com.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*