Curs de dans popular la Ateneul Tătăraşi

Publicat de Curierul de Iasi la data de 05/09/2014

afis ateneuDe luni, 15 septembrie, Ateneul Tătărași organizează un curs de dansuri populare pentru copiii cu vârsta de minim 7 ani, instructor coregraf Emilian Păduraru.

De două ori pe săptămână
Cursul se va desfăşura de două ori pe săptămână, în partea a doua a zilei. Programul exact va fi stabilit în funcție de disponibilitatea copiilor și a părinților. Prețul unui abonament este de 70 de lei pe lună. Se aplică o reducere de 50% din prețul celui de-al doilea abonament, dacă la curs sunt înscriși doi frați. Instructorul coregraf Emilian Păduraru a finalizat cursurile Școlii Populare de Arte „Titel Popovici” din Iași, specializarea Coregrafie – instructori, absolvind examenul de diplomă cu nota 10. Emilian Păduraru va planifica procesul de antrenament și va pregăti tinerele talente pentru a crea un ansamblu de dansuri populare al Ateneului Tătărași. Dansurile populare românești cunoscute prin frumuseţea şi marea lor varietate sunt strâns legate de viața şi istoria poporului român. Ele oferă celor care le practică, o ținută aparte, disciplină și ocazia de a se manifesta plăcut, prin dans, la sărbători, petreceri și spectacole. Înscrierile la cursul de dansuri populare se fac la secretariatul Ateneului Tătăraşi. Program 09.00 – 16.00. Telefon 0232.261.846.

Proiecte regizorale
Ateneul Tătărași stimulează şi promovează valorile culturale, educative şi artistice pe plan local. Astfel, Ateneul Tătărași invită tinerii actori/regizori să propună instituției, proiecte teatrale de tip „teatru la bar” pentru stagiunea 2014 – 2015. Piesele de teatru vor fi puse în scenă în sala Bar Club, de la demisolul instituţiei. Doritorii trebuie să trimită un plan de idei/o descriere/un afiș/o recenzie/o cronică și devizul de producţie al proiectului, întocmit pe capitole de cheltuieli la adresa de e-mail ateneutatarasi@gmail.com alături de datele personale de contact.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*