“Crede în TINEri”, un proiect iniţiat de Asociaţia Creştin – Umanitară “Slujirea Vieţii”

Publicat de Curierul de Iasi la data de 05/10/2017

Asociația Creștin-Umanitară „Slujirea Vieții” împreună cu partenerii săi Colegiul Tehnic “Ion Holban”, Liceul Tehnologic de Mecatronică și Automatizări și Asociația Nevăzătorilor, Filiala Iași, lansează proiectul „Crede în TINEri”, co-finanțat de Primăria Municipiului Iași.

În valoare de 60 000 lei, proiectul are drept scop creșterea nivelul de conștientizare privind drepturile omului prin dialog, înlăturarea stereotipurilor, promovarea toleranței și a înțelegerii reciproce și derularea unor activități practice, culturale, sportive și socio-educative în echipă, pentru a preveni marginalizarea și excluderea socială a tinerilor cu oportunități reduse, cu accent pe cei cu dizabilități.

Principalele activităţi ale proiectului vor consta în seminarii tematice pe diverse teme, Ateliere de creație, activități culturale, activități de socializare/ sportive în aer liber, conceperea şi trimiterea de scrisori pentru ieșeni, organizarea Seminarului internațional “Credem în TINEri” și schimb de experiență cu reprezentanți ai ONG-urilor și autorităților publice locale din Republica Moldova.

Detalii pot fi găsite aici: https://www.facebook.com/credeinTINEri/?ref=aymt_homepage_

Mai mult informaţii pot fi obţinute la numărul de tel. 0744/253994 sau prin e-mail: danielacadar@yahoo.com, persoană de contact Daniela Cadar, coordonator de proiect.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*