Copiii vor avea creşă şi grădiniţă în str. Ciurchi nr. 111

Publicat de Curierul de Iasi la data de 28/07/2017

Consilierii locali au aprobat vineri, 28 iulie, proiectul de hotărâre ce vizează amenajarea unei creşe şi unei grădiniţe în str. Ciurchi nr. 111. Conform indicatorilor tehnico – economici, investiţia pentru cele două obiective se ridică la suma de circa 5.5 milioane de lei cu TVA, termenul de executare al lucrărilor fiind de 12 luni.

În cele patru săli de clasă care vor fi amenajate, grădiniţa va oferi spaţiu de recreere şi educaţie pentru 80 de copii. Suprafaţa desfăşurată a clădirii va fi de 1106 mp. La fiecare nivel se propun 2 săli de clasă cu grup sanitar propriu. La parter  se vor crea spaţii pentru cabinet  medical cu grup sanitar propriu, vestiarul copiilor, oficiu pentru porţionarea mâncării, casa scării de tip închis cu iluminare şi ventilare naturală. La etaj se propune o încăpere tip oficiu pentru porţionarea mâncării, o cameră pentru material didactic, secretariat, birouri.

Prin proiectul creşei, s-a propus executarea la parter a 2 săli de joacă pentru aproximativ 20 copii și 2 dormitoare pentru perioada de odihnă, cabinet medical dotat cu grup sanitar propriu, grupuri sanitare pentru copii. De asemenea, s-a prevăzut un grup sanitar pentru persoanele cu handicap locomotor și grupuri sanitare pentru adulți. Vestiarul pentru personal este dotat cu grup sanitar cu duș. Au mai fost prevăzute camere pentru specificul activităților din creșă respectiv vestiar pentru haine curate, cameră pentru rufe curate, depozit al personalului de serviciu, oficiu-biberonie, birouri. La etajul creşei vor fi amenajate 2 săli de joacă şi 2 dormitoare pentru aproximativ 30 copii.

Comments

comments1 Comentariu

  1. Stefan Avasiloaei

    Buna ziua, a mai fost infiintata aceasta cresa? Cum se numeste si care este website-ul sau nr de telefon lor ptr informatii suplimentare ? Va multumesc
*