Contacte diplomatice la Palatul Roznovanu

Publicat de Curierul de Iasi la data de 09/05/2011

Palatul Roznovanu va fi gazda a două întâlniri cu ambasadori acreditaţi în România. Astfel, în 12 mai, primarul municipiului Iaşi, Gheorghe Nichita, va primi vizita Excelenţei Sale Philippe Beke, ambasador al Regatului Belgiei la Bucureşti, pentru ca în 13 mai să fie programată o întâlnire cu Excelenţa Sa Maria Eliana Guevas Bernales, ambasadorul Republicii Chile în ţara noastră. Ambele vizite au un caracter oficial şi vor aborda o tematică generală de discuţii, precum şi oportunitaţi de cooperare bilaterală în viitor.

Domnul Philippe Beke este expert în drept internaţional, iar înainte de a fi numit ambasador la Bucureşti a lucrat în reprezentanţele diplomatice belgiene din Bangkok, Cairo, Milano, Bruxelles (în cadrul UE), dar şi ca ambasador la Sofia.

Doamna ambasador Cuevas Bernales este diplomat de carieră, iar anterior postului din România a îndeplinit funcţia de Consul General al Chile în Vancouver (Canada). A lucrat de asemenea în Ambasadele Chile din Statele Unite, Rusia, Coreea şi Japonia, printre altele.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*