Consiliul Local a aprobat închiderea Băii Publice

Publicat de Curierul de Iasi la data de 30/01/2018

Într-o conferință de presă susţinută luni, 29 ianuarie, primarul Mihai Chirica a explicat necesitatea închiderii Băii Publice din strada Petru Movilă, care aduce pierderi anuale de 800.000 de lei. Un proiect de Hotărâre de Consiliu Local în acest sens a fost dezbătut și votat în ședința legislativului de marţi, 30 ianuarie.

„Rolul administrației locale nu este acela de a oferi servicii de duș și masaj social, ci a de a folosi cu maximă responsabilitate banii publici. Vom căuta soluții privind viitoarea destinație a clădirii Băii Publice: fie va fi preluată de Spitalul de Recuperare, fie va fi concesionată, astfel încât un investitor privat să investească și să ofere servicii profesioniste”, a declarat primarul Mihai Chirica.

Același lucru se va întâmpla și în cazul Cantinei de Ajutor Social, care are o pierdere anuală de 817.000 de lei. Clădirea va deveni sală de sport pentru Liceul Tehnologic Economic „Virgil Madgearu” (Enonomic nr. 2).

Angajații nu își vor pierde locurile de muncă, ci vor fi mutați la alte direcții sau societăți comerciale, acolo unde vor putea munci cu rezultate concrete pentru comunitate.

Comments

comments

Categoria: Consiliul Local

Nu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*