Conferinţa “Investiții pentru Iași”, eveniment de anvergură pentru mediul de afaceri

Publicat de Curierul de Iasi la data de 17/05/2017

Miercuri, 17 mai 2017, începând cu ora 15:00, la Sala Mare a Palatului Roznovanu, AVISSO și Primăria Municipiului Iași organizează conferința Investiții pentru Iași, un eveniment de anvergură națională care are ca temă centrală importanța și rolul investițiilor pentru dezvoltare economică.

Organizat în parteneriat cu Bursa de Valori București, Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România, Camera Auditorilor Financiari România, Camera de Comerț și Industrie Iași, conferința Investiții pentru Iași își propune să prezinte din perspectiva diferitelor sectoare economice de dezvoltare, oportunitățile și mijloacele de finanțare disponibile pentru atragerea investițiilor în România. În acest sens, conferința va debuta cu dezbaterea Cum atragem investitorii? și va continua cu un seminar practic, Fluent în finanțe, susținut de Bursa de Valori București.

Prin participarea experților din diferite zone de dezvoltare economică din România, dezbaterea și masa rotundă Cum atragem investitorii?  are ca scop promovarea parteneriatului activ pentru cooperare, dezvoltare și inovare între administrația publică locală, mediul universitar – academic și mediul de afaceri. Speakerii care au confirmat deja participarea la eveniment sunt Adrian Bența, Consultant Fiscal (București), Florin Dobre, Director C.E.C.C.A.R. România, Conf. Univ. Irimie Popa, Universitatea Babeș-Bolyai (Cluj), Ileana Botez, Bursa de Valori (București). În deschiderea evenimentului, vor lua cuvântul Domnul Mihai Chirica, Primarul Municipiului Iași și Domnul Radu Gabriel, Președinte al Camerei Auditorilor Financiari din România.

Seminarul Fluent în Finanțe, organizat în cea de a doua parte a evenimentului de către Bursa de Valori București are ca scop creșterea gradului de educație financiară și oferă  participanților ocazia de a se instrui cu privire la piețele de capital și tranzacțiile la bursă.

Totodată, evenimentul “Investiții pentru Iași” face parte din seria manifestărilor publice organizate la nivel național în perioada 14 – 15 mai cu scopul instituirii Zilei Naționale a Investițiilor, o inițiativă legislativă susținută prin implicarea Guvernului și a autorităților publice locale.

Comments

comments

Categoria: mediul de afaceri

Nu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*