Concursul de interpretare muzicală POP’N’IAŞI, la prima ediţie

Publicat de Curierul de Iasi la data de 03/03/2017

În perioada 30 mai – 1 iunie, Casa de Cultură a Studenților Iași, Asociația Culturală „Opis Band” și Asociația Culturală „Moldavia” vor organiza prima ediţie a Festivalului-concurs naţional de interpretare muzicală „POP’N’IAȘI” (www.facebook.com/popniasi). Acesta va fi deschis participării tinerilor între 18-30 ani. Obiectivele proiectului sunt afirmarea şi lansarea tinerelor talente muzicale, stimularea valorilor autentice în vederea lansării în elita muzicii pop, şi nu în ultimul rând, oferirea posibilităților tinerilor interpreţi de a se întâlni cu o serie de personalităţi ale muzicii pop din România.

Concursul va avea 4 etape: etapa de înscrieri, care va avea loc în perioada 15 februarie – 15 aprilie (formularul de înscriere se găsește la adresa https://goo.gl/G4pglc), preselecțiile, care se vor desfășura în data de 23 aprilie, între orele 10:00 – 18:00, la Studioul de Înregistrări al Casei de Cultură a Stundenților Iași (fiecare concurent va interpreta două piese, una fiind obligatoriu din creaţia pop românească), concursul propriu-zis, care va avea loc în data de 31 mai, în Sala Gaudeamus a Casei de Cultură a Studenților Iași, cu un număr de 15 concurenți care au trecut de preselecții (în data de 30 mai vor fi repetițiile generale cu Opis Band), și „Gala Laureaţilor”, care va avea loc în data de 1 iunie, în Sala Gaudeamus a Casei de Cultură a Studenților Iași.

Valoarea premiilor pentru locurile  I, II și III vor fi în valoare de 2.000 de lei, 1.000 de lei, respectiv 500 de lei. Organizatorii vor asigura masa și cazarea celor 15 finaliști ai concursului.  Concurenţii vor cânta live atât în concurs, cât şi la „Gala Laureaţilor”, acompaniaţi de Opis Band Iași, o trupă cu instrumentiști profesioniști, formată din 11 membri, care a impresionat publicul prin diferite concerte şi festivaluri din toată țara.

Comments

comments

Categoria: cultura si culte

Nu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*