Concurs de role organizat de Primăria Municipiului Iaşi

Publicat de Curierul de Iasi la data de 13/05/2010

Sâmbătă, 8 mai, începând cu ora 10.00, Primăria Municipiului Iaşi împreună cu Fundaţia Sportului Ieşean au organizat pe bulevardul Ştefan cel Mare un concurs de role destinat ieşenilor din toate categoriile de vârstă.  Startul competiţiei a adunat aproximativ 100 de concurenţi entuziaşti.
Fiecare concurent înscris pe lista de start a primit câte un tricou de participare. Învingătorii au fost premiaţi cu medalii, diplome, dar şi cu premii în bani, câştigătorii primind în total 3.000 de lei. Locul I a fost premiat cu suma de 100 Ron, locul al-II-lea a fost răsplatit cu 75 Ron iar câştigătorii locului al-III-lea au primit fiecare câte 50 Ron.
S-au acordat şi diplome speciale pentru cel mai tânăr participant, cel mai în varstă participant precum cel mai fair-play participant. Cei mai tineri concurenţi, respectiv Ena Anastasia Păcuraru de 7 ani şi Călin Balaban, de aceeaşi vârstă , precum şi cel mai experimentat participant, în persoana lui Gheorghe Hulubei de 35 de ani, au primit premii speciale din partea organizatorilor.
Împătimiţii întrecerilor pe role care nu au avut posibilitatea sa participe la concursul de sâmbătă vor putea sa ia startul la o viitoare ediţie pe care o promit organizatorii.

Comments

comments2 Comentarii

  1. andrei

    mai multe poze nu sunt?daca ma puteti contacta sa imi trimiteti si mie pozele:)

  2. Curierul de Iasi

    Buna ziua,

    Exista mai multe fotografii de la eveniment, pe adresa redactiei a sosit din pacate una singura. Vom incerca sa va ajutam prin comunicarea adresei dvs de email fotografului.

    O zi buna!
*