Concert extraordinar de Revelion la Iasi

Publicat de Curierul de Iasi la data de 22/12/2010

Hi Q, DJ Project & Giulia, DJ Sava & Raluka, DJ Rynno & Silvia, Mateo şi Arsenie vor cânta pentru ieşeni în noaptea dintre ani.

Primăria Municipiului Iaşi oferă ieşenilor şi în acest an un concert extraordinar de Revelion. Pe esplanada Palatului Culturii, ieşenii sunt invitaţi să petreacă împreună trecerea în 2011. Pe scenă vor urca şase formaţii, iar ora 0 a noului an va fi întâmpinată cu un foc de artificii şi jocuri laser. Vor cânta pentru publicul din Iaşi Hi Q, DJ Project & Giulia, DJ Sava & Raluka, DJ Rynno & Silvia, Mateo şi Arsenie. Concertul este programat pe 31 decembrie de la ora 21 şi se va termina în 2011, la ora 1. Miezul nopţii va fi marcat de un foc de artificii şi jocuri laser ce va dura 17 minute.

„Ieşenii au nevoie la sfârşit de an de un moment de bucurie şi sărbătoare şi de aceea am ţinut să avem şi în acest an Revelion în stradă. Am încercat să limităm bugetul pentru concert pentru că nu ne permitem cheltuieli foarte mari. Am ales formaţii de top cu onorarii cuprinse între 1300 şi 5000 de euro”, a precizat primarul Gheorghe Nichita. Echipamentul de scenă, sonorizare şi lumini vor costa 16 mii de euro, aceiaşi sumă fiind rezervată şi pentru focul de artificii şi jocurile laser care vor întregi spectacolul de Revelion.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*