Concert caritabil la Palatul Roznovanu

Publicat de Curierul de Iasi la data de 11/04/2017

În Săptămâna Mare, elevi ai Colegiului Național de Artă „Octav Băncilă”, studenți ai Universității Naționale de Arte „George Enescu”, dar și ai Universității „Alexandru Ioan Cuza” vă invită la un spectacol caritabil de muzică și poezie.

Acesta va avea loc pe data de 12 aprilie 2017, ora 17.00, în Sala Mare a Primăriei Iași și este organizat cu scopul de a ajuta o mamă cu doi copii ce au mari probleme de sănătate: unul dintre copii a fost diagnosticat cu autism și hipoacuzie, iar celălalt are și el, probleme de auz. Ea își crește singură copiii, iar banii pe care participanții la eveniment sunt invitați să îi doneze, ar putea să o ajute să își plătească chiria și să își acopere nevoile zilnice.

Evenimentul este coordonat de lect.univ.dr. Mihaela Gârlea, cadru didactic la Universitatea Națională de Arte „George Enescu”.

Maria Rîznic, elevă la Colegiul Național de Arte „Octav Băncilă” și Andreea Romila, studentă la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” vor să ajute și ne cheamă ca, împreună cu colegii lor, dar și cu oameni din întreaga comunitate locală să fim mai buni și să ajutăm.

Se poate dona orice sumă de bani în ziua evenimentului, pentru că ORICE AJUTOR CONTEAZĂ!

 

Persoane de contact:

Carmen Gherca, presedinte ANCAAR Iasi– 0729 914094

lect.univ.dr. Mihaela Garlea – 0744293020

Comments

comments

Categoria: cultura si culte

Nu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*