Compania Continental va angaja în acest an peste 1000 de persoane, inclusiv la Iași

Publicat de Curierul de Iasi la data de 14/03/2018

Compania Continental anunţă că în acest an va face noi angajări în Iași, Brașov, Carei, Nădab, Sibiu și Timișoara. Reprezentanții companiei susțin că echipa va crește la nivel national cu peste 1.000 de persoane, pe locuri de muncă precum: software și IT&C, inginerie electrică și mecanică, inginerie de proces, operatori în aria de producție. În 2017, alți 1.500 de candidați au intrat în echipa Continental. Astfel, compania tehnologică a ajuns la un număr de 19.700 de angajați în România.

„Vizăm viitori colegi cu un nivel de experiență ce pornește de la tineri profesioniști la persoane cu un nivel mediu de experiență și până la experți. Noi, aici, la Continental, credem că valorile creează valoare și de aceea suntem profund axați pe creșterea membrilor echipei noastre și oferim opțiuni variate de dezvoltare a carierei. În cadrul companiei  puteți alege să fiți un manager de proiect, un expert, un manager de echipă, sau să vă începeți cariera ca stagiar în numeroasele noastre programe internaționale“ a precizat Anica Stoica, directorul de resurse umane- Continental România.

Tot pentru acest an, conducerea companiei a planificat investiții în dezvoltarea oamenilor, în infrastructura locațiilor, respectiv în echipamente și tehnologii de ultimă generație. Concernul a investitit anul trecut peste 175 de milioane de euro în infrastructură, echipamente și în tehnologii de vârf pentru centrele sale de cercetare și dezvoltare, precum și în unitățile de producție.

„Continental crește continuu și dezvoltă tehnologii care sunt în tendințele pieței. Acest fapt va ajuta compania să continue creșterea și în 2018. Echipa din România contribuie la stabilirea de soluții inovatoare pentru smart cities. Inginerii din România lucrează într-un sector în continuă mișcare, suntem în conexiune cu clienții noștri și creștem împreună. Prin intermediul software-ului și a noilor tendințe și metode precum digitalizarea, cloud, big data, inteligență artificială, compania creează produse vii, personalizabile și adaptabile nevoilor întregii industrii“, a precizat dr. Christian von Albrichsfeld, directorul general al Continental în România.

Continental a realizat anul trecut o cifră de afaceri preliminară de 44 de miliarde de euro și are în prezent peste 235.000 de angajați în 61 de țări.

 

În perioada 1999-2017, Continental a investit aproximativ 1.4 miliarde euro în activităţile din România. Compania deţine șapte unităţi de producţie și patru centre de inginerie în Timişoara, Sibiu, Carei, Nădab, Brașov şi Iaşi.

 

Comments

comments

Categoria: economie,IT

Nu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*