“Coincidenţe”, piesă de teatru pusă în scenă la Casa de Cultură a Studenţilor din Iaşi

Publicat de Curierul de Iasi la data de 20/02/2019

Piesa de teatru Coincidențe, după texte de Matei Vișniec, Neil LaBute, Eugene Ionesco și Mihai Ignat va fi pusă în scenă de Vera Nacu pe data de 21 februarie 2019 începând cu ora 20:00, în sala „Aurel Luca“ a Casei de Cultură a Studenților din Iași. Din distribuție fac parte membrii ai Teatrului XL precum: Vasilica Radu, Liviu Răican, Liliana Budurcă, Vlad Mihăiescu, Ștefania Ureche, Claudiu Brumă, Sabina Nica și Radu Dănilă.

Despre ”Coincidențe”

 

Coincidențe a fost conceput pentru a implica un număr mai mare de studenți actori într-un spectacol vesel și antrenant. Patru posibile răspunsuri, patru posibile scenarii ale întâlnirilor care ne pot decide soarta se regăsesc într-un  spectacol care îmbină elemente de teatru absurd, comic de situație și de limbaj. Sunt întâmplări fermecătoare, reunite într-un spectacol cu umor de calitate, plin de conexiuni și simbolistică. Viața e formată din coincidențe sau ceea ce ni se întâmplă e doar un joc al alegerilor?

Textele din care au fost extrase fragmentele  sunt: “Frumoasa călătorie a urșilor panda povestită de un saxofonist care avea o iubită la Frankfurt”, de Matei Vișniec ,”Merge”, de Neil LaBute, “Cântăreața cheală”, de Eugene Ionesco și “Crize” de Mihai Ignat.

 

Intrarea la eveniment este liberă, în limita locurilor disponibile.

Comments

comments

Categoria: cultura si culte

Nu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*